Ben je op zoek naar een fysiek adres voor de inschrijving van jouw nieuwe bedrijf bij de Kamer van Koophandel? Dan ben je bij Postadrescenter aan het juiste adres. Schrijf je in voor een zakelijk vestigingsadres en je kunt dit gebruiken als inschrijfadres bij de KvK. Ervaar de vele voordelen van een virtueel kantoor. Bij Postadrescenter kun je je zeker voelen, door de jarenlange ervaring. Het zakelijke vestigingsadres kan al binnen 24 uur opgezet worden. Je kunt al een pakket afsluiten vanaf 30 euro per maand. Schrijf je gemakkelijk in online of bereik Postadrescenter telefonisch of via de mail.

De vele voordelen van een zakelijk vestigingsadres

Het eerste voordeel van een zakelijk vestigingsadres heeft te maken met privacy redenen. Als startend ondernemer begin je vaak klein vanuit huis. Het is niet altijd een fijn idee om je huisadres op te geven aan klanten. Het is verstandig om als beginnend ondernemer werk en privé gescheiden te houden. Daarom is een virtueel kantoor ideaal voor starters. Het tweede grote voordeel is als je een ondernemer in het buitenland bent. Als je zelf niet in Nederland woont, kun je toch je adres in Nederland inschrijven met Postadrescenter. Ook kan Postadrescenter je poststukken ontvangen. Vervolgens scannen ze de post in en sturen ze je het op via de e-mail. Zo hoef je de post zelf niet meer op te halen in Nederland, wat je veel minder tijd en moeite zal kosten.

Kantoorruimte huren

Je kunt bij Postadrescenter ook een kantoorruimte huren in Alkmaar. Deze kantoorruimtes zijn te vinden op het adres Kanaalkade 57 in Alkmaar. Er zijn meerdere werkplekken en units beschikbaar. Heb je hier interesse in? Stuur dan een e-mail naar Postadrescenter.nl. Verder zijn er ook flexruimtes beschikbaar. Kies je voor deze optie, dan kun je gebruik maken van de wifi en meubilair. Ook kun je gebruik maken van een vergaderruimte. Verder staat er altijd koffie, thee en water voor je klaar.

Pakketen en tarieven

Bij Postadrescenter kies je tussen een jaarpakket of een halfjaarpakket. Een jaarpakket kost 30 euro per maand, dit betaal je per jaar, dus dat komt neer op 360 euro per jaar. Een halfjaarpakket kost 35 euro per maand, dat komt neer op 210 euro per half jaar. Wat zit er nu precies in zo’n pakket? Allereerst kun je je registratieadres voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel gebruiken. Verder kun je de post ontvangen via de mail. Daarnaast krijg je 1 tot 10 gratis postscans per maand. Als laatst is een eigen werkplek optioneel.

Contact

Heb je interesse gekregen in Postadrescenter? Een zakelijk inschrijfadres is eenvoudig aan te vragen op de website. Ga naar Postadrescenter.nl en schrijf je in. Na het invullen van het aanvraagformulier belt Postadrescenter je zo spoedig mogelijk terug. Heb je vragen? Neem dan contact op via de e-mail: info@postadrescenter.nl of bel naar 085 130 7527.