Het geven van een relatiegeschenk aan bijvoorbeeld zakenrelaties, werknemers, investeerders of partners zorgt voor een grote waardering van hun kant. Als je een relatiegeschenk bedrukt met een logo of een bedrijfsnaam dan zorgt het daarnaast ook voor naamsbekendheid voor jouw bedrijf. Zo zitten er nog veel meer voordelen aan het geven van een relatiegeschenk. Er zijn talloze mogelijkheden voor het kiezen van een relatiegeschenk, waardoor er altijd een geschikte optie tussen zit. Toch kan het door het grote aanbod lastig kiezen zijn. Daarom vind je hieronder een aantal mogelijkheden voor het bestellen van een relatiegeschenk.

 

Kantoorartikelen

Een voor de hand liggende mogelijkheid bij het kiezen van een relatiegeschenk is te gaan voor een kantoorartikel. Veel mensen hebben een kantoorbaan en je hebt grote mogelijkheden voor producten die mensen veel gebruiken. Een populaire keuze voor een relatiegeschenk is bijvoorbeeld een pen. Dit product gaat minstens een jaar mee en gaat gemiddeld door 7 handen. Maar het is ook mogelijk om te gaan voor een muismat of een kalender. Andere producten die mensen niet alleen naar kantoor meenemen, maar ook naar andere gelegenheden is bijvoorbeeld een bidon of dopper en een usb-stick. Zo moet je bedenken welk product jouw werknemers, zakenrelatie, partner of investeerder veel gebruikt.

Technologie

Tegenwoordig heb je een veel grotere keuze als het gaat om relatiegeschenken. Je kan veel meer bedrukken dan alleen pennen en andere kantoorartikelen. Je kan ook gaan voor een technologisch apparaat als relatiegeschenk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koptelefoon of een apparaat voor je telefoon. Veel mensen hebben hun telefoon altijd bij zich en dan kan een telefoonoplader of powerbank heel goed van pas komen. Andere mogelijkheden zijn onder meer een harde schijf, een muziekboxje of een wekker. Het zijn wat duurdere artikelen, maar daarmee zullen ze ook meer indruk maken op jouw zakenrelatie of partner. Een goede afweging als je gaat voor het binden van investeerders of partners.

Vrije tijd

Het is natuurlijk ook mogelijk om te gaan voor een relatiegeschenk die mensen in hun vrije tijd gebruiken. Ook hierin heb je genoeg keuze en heb je veel mogelijkheden voor veelgebruikte producten. In de zomer is een strandbal of een zonnebril een goede keuze. Een strandbal wordt gebruikt op het strand en meestal zijn hier veel andere mensen in de buurt. Zo zorg je voor een grote naamsbekendheid. Andere mogelijkheden voor relatiegeschenken die mensen in hun vrije tijd gebruiken zijn onder meer een dopper of een linnen tasje. Welk product je ook kiest, vergeet niet om het product ook te bedrukken. Zo weet ook iedereen in de omgeving van de ontvanger van wie het product afkomstig is.